Flyttat

Det har hänt en del. Har flyttat bland annat så har inte haft tillgång till internet - därav utebliven uppdatering av läget. Lånar just nu internt hemma hos en kompis - måste skynda mig.

På vikt och ätfronten är det väl åt helvete som vanligt. Har inte fått svar på remissen ännu - så jag är nervös och spänd på hur det går.

Jag kommer uppdatera lite mer när jag antingen får internet hemma eller när jag kan sitta längre vid en dator.

Sjuk, sjukare, sjukast....

Mår mycket sämre iag än jag gjorde igår. Antingen är det en riktigt ruskig förkylning eller så är det startfasen på influensan. Det lär jag väl bli varse om några dagar. Är orolig för att det är influensan dock (NEJ - inte nödvändigtvis den förbaskade svinvarianten). Har börjat få ont i lederna och är öm på skinnet, det sistnämnda låter luddigt men det är precis så det känns. Stryker jag mig på armen så ömmar det precis som i skinnet... I huden. Som att jag hade extra känselceller ovanpå huden. Det var iaf samma symtom jag hade förra gången jag fick influensan - vilket var i vintras. Jag borde egentligen inte få influensan så nära inpå - brukar drabbas av skiten var tredje år eller så. Men ibland måste väl undantaget komma som bekräftar den satans regeln antar jag.

Ska lägga mig nu. Slänga på en film och förmodligen somna till den. Ska gå ifrån skräcken denna kväll och se Land of the Lost med Will Ferrell. Jag har hört den ska vara lite rolig - får väl se om det stämmer.



(följande kan uppfattas som äckligt eller stötande men det är inte mitt problem)
För övrigt undrar jag hur mycket jävla snor man kan producera som människa. Är det någon som vet? Finns det något världsrekord? Finns det någon studie som visar "genomsnittlig snorproduktion för förkylda kvinnor 30-35 år"? Jag tycker inte jag gör annat än snyter mig hela dagarna. Måste hitta min idominsalva - börjar bli irriterad under näsan... :S

Snorar och fryser...

Idag är det värre än igår. Börjar dessutom få ont i halsen. Inte kul alls.

Tove undrade vad jag jobbar med; Jag jobbar som personlig assistent. End of that story.

Jeanette: Jag får se om jag vågar prova mig på det där. Just nu har jag dock varken gurkmeja eller ingefära hemma - och jag orkar inte ge mig ut och handla.

Det bästa med att vara sjuk är att man inte är sugen på något. Åt lite glass igår - men det var inte gott. Fick i mig lite pasta med köttfärssås, men det var inte heller gott. Ser till att försöka dricka ordentligt iaf.

Nu är jag så slut att jag ska slänga mig i sängen igen. Måste väl äta något senare - men får se vad jag orkar fixa till...

Helgen + sjuk :(

I helgen blev det massa födelsedagsfirande med tårta, bullar och kakor. Jävligt gott och inget dåligt samvete då jag faktiskt inte åt så mycket av något av det.

Idag var jag och lämnade blodprov på vårdcentralen som komplement till remissen som skickades förra veckan. När jag kom hem frös jag något så förbaskat och hade ont i huvudet. Trodde huvudvärken kunde bero på att jag inte ätit något - så slängde i mig en smörgås och ett glas juice och gick sedan in och la mig på sängen. Tänkte att jag kunde ligga å vila lite innan det var dags att göra sig i ordning för jobbet. Tvärsomnade! Vaknar någon timme senare och är supertäppt och hostig samt fortfarande en hejdundrande huvudvärk. Har ju varit lite småkrasslig ett tag - men inte nog för att säga att jag är sjuk - men nu har det brutit ut och jag känner mig skitrisig faktiskt!

Ska bädda ner mig i sängen och slökolla på lite film och kanske somna till emellanåt. Har vitaminer och ipren på behörigt avstånd. Te skall fixas också!



Åt helvete...

Har haft ett par dagar nu där jag inte mått så bra. Kan sammanfatta dessa dagar med ett par ord: ångest, pizza, promenader, choklad, förvirrad... Orkar faktiskt inte dra den långa versionen...

Idag känner jag mig dock så pass psykiskt uppåt att jag orkar skriva ett litet inlägg. Har äntligen städat idag. Kändes på sätt och vis som jag städade bort lite inuti mig själv samtidigt som jag städade utanför mig själv. Jag har absolut inga problem med stök hemma hos andra - men hemma hos mig själv är det som att ett stökigt och rörigt hem = stökig och rörig hjärna. Ibland känns det dock bara som ett så stort projekt att städa... Kanske för att jag blir sorteringsfanatiker när jag väl börjar. Idag lyckades jag dock, med möda, att lägga saker på sin plats utan att börja sortera och omorganisera!!! Yay för mig.

Shit - ju mer jag skriver i den här bloggen desto mer känner jag mig som värsta psykot... Jag hoppas det låter värre än vad det är - men förmodligen är det inte så... Det är säkert värre än vad det verkar...

Hmmm - det här kanske kan låta ganska fel - men då får det göra det. Jag bestämde mig idag för att inte försöka gå ner något i vikt innan jag vet hur det blir med remissen. Det verkar ju dumt att gå ner ett par kilo - få lite lägre BMI och då få avslag för operationen. (Jag skulle gjort allt det här när jag vägde 106 kg.)
Jag frågade min doktor lite skämtsamt när jag var där vad man gör om man får avslag... "Går man hem och äter upp sig då och provar igen"... Hans svar var inte direkt vad jag förväntade mig "Ja. Så sjukt är tyvärr systemet"... Jag vill faktiskt inte få avslag för att jag inte är tillräckligt fet - men jag vill väl egentligen inte fetta på mig heller... Har ingen som helst aning om hur lång tid det tar att få svar på remissen...

Jag hatar att vänta, jag hatar ovissheten...


RSS 2.0