Fortfarande inget internet...

Det är något strul - så jag har fortfarande inte fått igång internet hemma. Nu sitter jag på biblioteket innan jag ska iväg och jobba och täkte ge er en liten uppdatering.

Jag har fått svar på remissen iaf. Jag kommer bli kallad till infomöte angående operation. Vad detta innebär vet jag inte riktigt. Vet inte om det betyder att jag kommer få operationen eller inte. Men det lär jag väl veta efter jag varit på mötet. Kallelse till mötet jag har dock inte fått ännu - så nu är det den jag går och väntar på.

Inte lika roligt är att jag fick brev från mitt lokala sjukhus häromdagen. När jag var och gjorde cellprov så hittade de tydligen cellförändringar - så jag måste gå och ta ett till cellprov. Känns lite nervöst. Dock är det ju som det är och jag kan inte göra något åt det - så det är väl bara att vänta och inte jaga upp sig. Varför oroa sig för något man ändå inte kan påverka - eller hur?

Jaja, det var allt för nu. Får se när jag får tillfälle att uppdatera er nästa gång. Ska ringa och tjaja om mitt internet i morgon igen.

Adios!

RSS 2.0